ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η εταιρία vg-orthopedics σας δίνει τη δυνατότητα να εξοφλήσετε τις αγορές σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους σας εξυπηρετεί:

1. Αντικαταβολή

Μόνο για παραγγελίες που αποστέλλονται εντός Ελλάδος.Έχετε τη δυνατότητα να μας παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε και να πληρώσετε το μεταφορέα την στιγμή που θα τα παραλάβετε.

2. ΜΕΣΩ PAYPAL

Για πληρωμή με πιστωτική κάρτα υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής μέσω Paypal, τον δημοφιλέστερο τρόπο πληρωμής ειδικά για διεθνείς συναλλαγές. Στην περίπτωση πληρωμής μέσω Paypal η πληρωμή δεν γίνεται την στιγμή της παραγγελίας, αλλά εφόσον η παραγγελία είναι 100% διαθέσιμη και έτοιμη προς αποστολή. Έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία, σας αποστέλλεται email με τα στοιχεία της παραγγελίας σας και το συνολικό ποσό πληρωμής για την πληρωμή μέσω του Paypal.

4. ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Πληρωμή με όλες τις αποδεκτές κάρτες πιστωτικές, χρεωστικές και προπληρωμένες. Αν επιλέξετε την on-line πληρωμή, θα μεταφερθείτε μέσω ανακατεύθυνσης (redirection) στην ιστοσελίδα Πειραιώς: e-Commerce σύστημα της Πειραιώς Bank, όπου υποστηρίζονται πληρωμές μέσω των καρτών: Visa, Electron, MasterCard, Maestro, American Express και Diners.

Η εξέλιξη της αγοράς σας είναι απλή: Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που θέλετε να αγοράσετε, επιλέγετε: πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας. Στην οθόνη σας θα παρουσιαστεί ένα νέο παράθυρο (pop-up window), δηλαδή μεταφέρεστε σε ειδική ασφαλή ιστοσελίδα της Πειραιώς Bank (redirection), όπου εισάγετε τα στοιχεία τα κάρτας που θέλετε να χρεώσετε. (Η εταιρεία μας δεν έχει πρόσβαση στα στοιχεία της κάρτας του πελάτη, για ευδιάκριτους λόγους ασφαλείας). Μόλις ολοκληρώσετε τη διαδικασία, η Πειραιώς Bank θα χρεώσει το ποσό των αγορών σας και στη συνέχεια, είτε η συναλλαγή γίνει αποδεκτή είτε μη αποδεκτή, σας επιστρέφεται θετική ή αρνητική απάντηση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας στους λογαριασμούς της εταιρίας. Μπορείτε να πληρώσετε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό πριν την αποστολή της παραγγελίας σας ανεξάρτητα με τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξετε.

Σε περίπτωση κατάθεσης σε λογαριασμό παρακαλούμε όπως αποστείλατε το αποδεικτικό της μέσω FAX στο: 23510-76097 ή μέσω Ε-mail στο: sales@vg-orthopedics.gr

Η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί και αποσταλεί όταν η τραπεζική κατάθεση έχει ολοκληρωθεί.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

ATTICA BANK: 85198947

Μέσω e-banking :

IBAN : GR2701608710000000085198947

BIC : ATTIGRAA

----------

EUROBANK: 00260437540100290825

Μέσω e-banking:

IBAN: GR3902604370000540100290825

BIC: ERBKGRAA

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Πειραιώς e-Commerce” της Πειραιώς Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.1 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (SecureSocketsLayer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping